ЗА НАС

За фирмата

БАРАЖ-ЕООД е основана през 2000 г. За да удовлетвори търсенето на пазара фирма БАРАЖ-ЕООД предлага следните услуги – продажба и монтаж на паркет, редене на паркет, пренареждане на паркет, циклене на паркет, лакиране на паркет, машини за циклене под наем и доставка до обекта.

Основните принципи, от които се ръководим в нашата дейност са:

– Винаги се старай да бъдеш най-добрия специалист в своята област
– Работи в едно направление, в което си специалист и не се занимавай с много неща едновременно.

С гордост можем да отбележим, че с наш паркет са обзаведени много жилища и обществени сгради.

IMG_20200427_124145-min

Заповядайте в нашия офис

Професионални консултанти ще Ви помогнат, за да направите най-добрия избор на паркет

Нашите предимства

Фирма Бараж-инж ЕООД е създадена от екип професионалисти, занимаващи се с циклене на паркет и всички видове паркетни услуги, от 2000 година. Нашата основна цел е да постигаме високо качество и максимално добри резултати с прецизната си работа с качествените машини и материали, които използваме.

Фирмата се занимава 20 години единствено с продажба и монтаж на паркет. Доверете се на професионалисти, за да постигнете отлични резултати.

Залагайки на коректността,  високото качество на нашите услуги, ние се стремим да отговорим по най-добрия начин на очакванията на нашите клиенти. С гордост можем да отбележим, че с наш паркет са обзаведени много жилища и обществени сгради.

С гордост можем да отбележим, че с наш паркет са обзаведени много жилища и обществени сгради. Доверете ни се и вие !

Какво казват клиентите за нас

Имах удоволствието да работя с фирмата Бараж ЕООД и съм много впечатлен от тяхната услуга. Паркетът е много високо качество и хората, които ми го монтираха бяха много дружелюбни и определено си разбираха от работата. Препоръчвам!
Александър Владимиров
Изказвам благодарности на екипа на фирмата! Пак бих ползвал техните услуги след време когато ми се наложи. Много са добри !
Aнтон Антимов
  • Александър Владимиров
  • Aнтон Антимов
Call Now Button